Hallo, mijn naam is Jor Évora. En ik ben een portret en product fotograaf uit Rotterdam.

Als kind in de jaren ’90, was ik onbewust al met fotografie bezig. Maar het duurde tot 2013 voor ik mijn eerste spiegelreflex camera aanschafte, en ik mij er echt in ging verdiepen. Ik heb sinds toen veel geleerd. Mijn grootste creative inspiratie haal ik uit films en de hiphop cultuur. Ik werk graag samen met artiesten en dansers om samen toffe portretten te creëren. Daarbij vind ik de connectie tussen mij en het model erg belangrijk. Daarom altijd eerst een band te creeren voordat ik mijn camera uit mijn tas haal.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bezoeken en mijn portfolio te bekijken. Bezoek ook mijn social media pagina’s doormiddel van de onderstaande links. Als je vragen hebt kan je het onderstaande contact formulier invullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *